Een patiënt bestelt de pil die niet bekend is in mijn AIS, hoe kan dat?

De pilservice is niet gekoppeld aan uw AIS. Dit betekent dat patiënten zelf kunnen aangeven welke pil ze willen bestellen.

Hoe wijzig ik het e-mailadres waar de bestellingen van de diabetesservice op binnen komen?

Bestellingen voor de diabetesservice worden naar de zogeheten 'site e-mail' gestuurd. U heeft niet de mogelijkheid dit e-mailadres zelf te wijzigen. Stuur ons een bericht via https://uwzorgonline.nl/helpdesk om het e-mailadres aan te geven aan waar u de bestellingen naartoe gestuurd wenst te hebben. Let op dat u in het veld e-mailadres, een e-mailadres invult dat bij ons bekend is.

Hoe wijzig ik het e-mailadres waar de bestellingen van de pilservice op binnen komen?

Bestellingen voor de pilservice worden naar de zogeheten 'site e-mail' gestuurd. U heeft niet de mogelijkheid dit e-mailadres zelf te wijzigen. Gebruik het formulier op pharmeon.nl om het e-mailadres aan te geven aan waar u de bestellingen naartoe gestuurd wenst te hebben. Let op dat u in het veld e-mailadres, een e-mailadres invult dat bij ons bekend is.

Ik mis een product in de diabetesservice. Hoe voeg ik een nieuw product toe?

We proberen de producten in de diabetesservice altijd up-to-date te houden. Ziet u een product dat uit de handel is of mist u een product? Laat ons dit weten via https://uwzorgonline.nl/helpdesk, zodat we kunnen onderzoeken of we het product aan de service kunnen toevoegen.

Ik mis een product in de pilservice. Hoe voeg ik een nieuw product toe?

We proberen de producten in de pilservice altijd up to date te houden. Ziet u een product dat niet meer bestaat of mist u een product? Laat het ons weten via https://uwzorgonline.nl/helpdesk, zodat we kunnen onderzoeken of we het product in de service kunnen toevoegen.

Kan ik de bestellingen via de diabetesservice in mijn AIS ontvangen?

De diabetesservice is niet gekoppeld aan uw AIS, waardoor bestellingen van de diabetesservice niet afgeleverd kunnen worden in uw AIS.

Kan ik de bestellingen via de pilservice in mijn AIS ontvangen?

De pilservice is niet gekoppeld aan uw AIS en daarom kunnen wij de bestellingen van de pilservice niet afleveren in uw AIS.