Hoe verwijder ik een nieuwsbericht?

Ga in het dashboard naar 'Nieuws' en u vindt hier een overzicht van alle nieuwsberichten. Wanneer u met uw muis over een nieuwsitem schuift, verschijnt de optie 'Prullenbak'. Klik hier op en het nieuwsitem wordt verwijderd van uw website.

Hoe voeg ik nieuws toe aan mijn website?

Ga in het dashboard naar het item ‘Nieuws’. Hier staat een overzicht van de huidige nieuwsberichten. Klik bovenin op de button ‘Nieuw bericht’. Er verschijnt een blanco pagina, waarin u de titel en de inhoud van het nieuwsbericht kan plaatsen. Wanneer u klaar bent, selecteert u aan de rechterkant onder categorieën de categorie waarin u het nieuwsbericht wilt plaatsen en klik dan op ‘Publiceren’.

Ik wil alleen mijn eigen nieuws tonen op de website, hoe pas ik dit aan?

Als u een nieuwsbericht toevoegt aan de website, moet u deze in de categorie ‘Praktijknieuws’ plaatsen. Wanneer u al bestaande nieuwsberichten heeft die niet in deze categorie staan, kunt u dat op de volgende manier wijzigen:

  1. Ga in het dashboard naar nieuws

  2. Druk op bewerken bij het betreffende nieuwsbericht

  3. Aan de rechterkant ziet u de verschillende categorieën aan. Zet de categorie ‘Pharmeonnieuws’ uit en vink de categorie ‘Praktijknieuws’ aan en sla het op door middel van de blauwe knop ‘Bijwerken’.

Wanneer al uw berichten in de categorie ‘Praktijknieuws’ staan, gaat u in het dashboard naar ‘Pharmeon Services’. Vink hier de optie ‘Nieuws’ uit en vink de optie ‘Praktijknieuws’ aan. De pagina wordt toegevoegd aan de website en hier wordt enkel het eigen praktijknieuws getoond.

Van wie komen de nieuwsberichten die al op mijn website staan?

Pharmeon plaatst wekelijks nieuws op uw website met gezondheidsgerelateerde informatie. Op deze manier wordt uw website wekelijks geüpdatet en dit is goed voor de vindbaarheid van uw website in zoekmachines. Mocht u sommige berichten niet op uw website willen hebben, kunt u deze in het dashboard onder ‘Nieuws’ verwijderen.